Projectmanagement ondersteuning nodig?

Wilt u een nieuw project opstarten op het snijvlak van Supply Chain Management/Logistiek en IT? Dan bent u bij JustDAPP Management aan het juiste adres voor elke vorm van ondersteuning. 

De achtergrond van JustDAPP is er één met grote historie voor wat betreft IT implementaties binnen de Supply Chain en Logistiek. Zowel lokaal in Nederland alsmede internationaal op vele plekken in de wereld. JustDAPP kan u ondersteunen in bijvoorbeeld de volgende projecten:

  • Advies en ondersteuning bij het uitschrijven van een RFI alsmede het begeleiden van het RFI traject bij een software selectie
  • Veranderingsprojecten
  • (software) implementatieprojecten

 

Vernieuwingen zijn altijd een uitdaging. Het vraagt verandering, gewenning en vooral geduld. Een gedegen voorbereiding en uitvoering is de sleutel tot succes. Teveel wordt de begeleiding van een dergelijk traject onderschat. Heel vaak wordt er op de (software) leverancier vertrouwd, zij hebben het immers al vaker gedaan. Maar hoe goed de (software) leveranciers ook zijn, ze kunnen niet alles. Er is veel werk uit te voeren in de organisatie zelf. Werk wat verdeeld, aangestuurd en opgevolgd dient te worden. Kleine steekjes laten vallen in het begin van het project kan leiden tot grote afwijkingen naar gelang het project vordert. Snelle detectie van afwijkingen is dan ook van levensbelang.

JustDAPP neemt actief deel in alle fases van het project en kan daarbij de linking-pin zijn tussen uw organisatie, uw leverancier(s) en uw managementstructuur zoals bijvoorbeeld een stuurgroep.