Wie is JustDAPP Management?

Na jarenlange ervaring opgedaan te hebben in de commerciele softwarewereld, heb ik in 2018 mijn grote wens ingevuld om een eigen onderneming te beginnen. Mijn kennis en ervaring aanbieden aan organisaties en hen helpen hun doelen en strategieen op gebied van Supply Chain Management en IT te realiseren, mijn focus. 

 

Als geboren Rotterdammer, heb ik een no-nonsense aanpak. Te werk gaan volgens een methode, maar wel pragmatisch van insteek. Transparantie, eerlijkheid en het boerenverstand blijven gebruiken zijn voor mij belangrijke waarden.

Als persoon ben ik vaak geschetst als een zeer gedreven en doelgerichte professional.

 

Wat kunt u van mij verwachten?

Mijn passie is Supply Chain en IT. Wat is er mooier als je in je hele carriere die 2 disciplines heb mogen combineren? Ooit begonnen als een programmeur, snel doorgegroeid naar een Business Analist, later een Business Consultant en vervolgens Projectmanager heeft mij in de gelegenheid gesteld in heel veel keukens mee te mogen kijken. 

Een overstap naar de ‘dark side’, als Salesmanager van een verkoop- en marketingafdeling van logistieke software heeft mijn commerciele kant doen ontwikkelen. 

Uiteindelijk heb ik al mijn eerdere disciplines mogen combineren in de rol van Productmanager waar alles samen is gekomen. Ik mocht Logistieke en Supply Chain producten op een wereldwijde schaal in de markt zetten en verder doorontwikkelen daarbij zekerstellen dat de producten aansluiten op voorop lopen op de marktbehoefte. 

 

Ik heb mogen samenwerken met ambitieuze en zeer veelbelovende lokale spelers alsmede met gerenommeerde multinationals opererend op een wereldwijd podium. 

 

Mijn kennis en vaardigheden stel ik graag ter beschikking aan uw organisatie om u te helpen bij het behalen van uw strategische doelstellingen op het snijvlak van Supply Chain Management en IT. 

Interesse? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. Ik kijk er naar uit!

 

Gerry Daalhuisen

tel.: +31615228582